Din privata frisör och hairstylist på Östermalm i Stockholm.

Trendig frisörsalong på Östermalm

Vi är ett välmeriterat team mitt i Stockholm som utför professionell hårvård med dig som kund i fokus. Vårat mål är att alltid hålla oss uppdaterade på dom senaste trenderna inom hår, mode och produkter. Det gör vi genom regelbundna vidareutbildningar hos bla Kevin Murphy, Living Proof, Oway Orgnaic samt internationella inspiration- och trendspaningsresor till London och Bolonga. Vi trivs väldigt bra ihop med varandra så många utbildningar sker gemensamt för att hela tiden utveckla oss ihop och stärka oss som team.

Klipp, färga eller slinga ditt hår hos oss!

Med ett gemensamt genuint intresse för klippning och färgning hos oss i teamet, har det blivit vårat signum. Vårt mål är att tillmötesgå och inspirera dig utifrån din hårkvalité, dina önskemål och förväntningar. Vid färgning jobbar vi med olika tekniker som tex slingor, freehand, ombré, helfärg och balayage för att få rätt touch på din frisyr. Vidareutbildning är viktigt så därför sker det kontinuerligt både nationellt och internationellt för att hålla oss uppdaterade på dom senaste trenderna, teknikerna och produkterna.

Styling & Håruppsättningar

Vårt team skapar snygga och trendiga stylingar till både jobb, AW och fest. Du kan även få hjälp med en vacker uppsättning för dina speciella tillfällen.

Bruduppsättningar

Bröllopet är brudens dag och en speciell tidpunkt i livet.
Vi ordnar med professionella bruduppsättningar efter dina personliga önskemål. När du bokar en bröllopsstyling ingår en konsultation och en testfrisyr.

Makeup

Våra makeup-artister hjälper dig med din makeup till både bröllop och fest. Vi jobbar med GLO SKIN BEAUTY som är ett mineralsmink för en lång hållbarhet, vilket bidrar till  att du är lika snygg när du går hem, som när du kommer till festen. När du bokar makeup till din bröllopsdag så ingår det en provsminkning.

Hårförlängningar & Extensions

HAIRTALK extensions är hår av bästa kvalité, håret är noga utvalt för att passa den nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning!